Acest ingredient natural te va ajuta sa dormi si sa te trezesti plin de energie pentru o noua zi (video)

0

Intr-o lume perfecta, toti am obtine cantitatea recomandata de somn noaptea si peste zi am simti sentimentul de odihna, fericire si gata de plecare. In lumea reala insa, acest lucru este numai un vis, un scop care nu poate fi atins. In loc sa ne punem in pat si sa adormim, mintea noastra o ia razna si se gandeste intr-o o mie de parti. Putine sunt lucrurile mai rele decat neputinta in fata oboseli, deoarece acest fapt poate deveni chiar stresant si chinuitor uneori, mai ales atunci cand chiar simtim nevoia de odihna pe timpul nopti. Daca ati stat vreodata o intreaga noapte treaz cu ochii pe ceas, vazand cum trec minutele extrem de incet, atunci inseamna ca sunteti constient de acest sentiment ingrozitor. De-a lungul timpului, lipsa somnului isi pune amprenta asupra sanatatii noastre.

Studiile au aratat ca persoanele care dorm mai putin de 7 ore pe noapte in mod repetat sunt mai lente in reactii si au functiile cognitive mai scazute. Persoanele care obtin cantitati mici de somn in mod constant au un risc crescut pentru diabet zaharat, obezitate sau alte tulburari de sanatate. Defapt, este chiar probabil sa moara mai devreme decat persoanele care primesc 8 ore de somn in fiecare noapte.

Cei care nu dorm destul, incearca sa inlocuiasca somnul cu cafeina. Efectele sun temporare dupa care te simti chiar mai epuizat. Altii incearca in zadar sa adoarma cu ajutorul bailor calde, cu ajutorul numaratului de oi, insa fara success.

Un remediu eficient si 100%natural este sarea de mare de Himalaya. Este important de remarcat faptul ca exista si alte soiuri de sare, cum ar fi sarea de masa comuna, care nu este un substituitor.

Videoclipul de mai jos este plin de informatii in legatura cu acest subiect. Pentru a valorifica puterea sari antice incercati sa amestecati cu urmatoarele: 5 linguri de miere, 1 lingurita de sare roz de mare din Himalaya. Seara, se pune o mica cantitate sub limba pentru imbunatatirea calitatii si a duratei somnului.

Aceasta ajuta in reglarea melatoninei din corp, care ne permite sa ne odihnim. Iata cateva beneficii suplimentare de sanatate, pe care sarea de Himalaya le ofera de asemenea corpului:

  • Ajuta la detoxifiere
  • Scade tensiunea arterial
  • Ajuta la relaxare
  • Vindeca problemele sinusale si respiratorii
  • Scade probabilitatea de dezvoltare a varicelor

De aemenea, pentru aceasta reteta incercati sa obtineti cea mai buna miere ca si calitate. Iata cateva beneficii pe care mierea le ofera:

  • Digestie imbunatatita
  • Detoxifiere
  • Ajuta la pierderea in greutate
  • Reduce riscul de alergii

Incercati acest remediu natural si observati diferentele care vor avea loc in viata dumneavoastra. Nu aveti nimic de pierdut, ba mai mult, ai putea avea de castigat din asta! Ce mai asteptati!

Traducerea si adaptarea Planeta Pamant © Copyright 2016

Sursa: sun-gazing.com

Share.

Comments are closed.

x
Daca iti place, da-ne un "Like":
Sustine cu un LIKE noul nostru proiect!
Va multumim!